TBG b.v.


Social Media

       

Archief
Erkend        Leerbedrijf

  

KOV


Samenwerking

Wij werken veel samen met o.a.


Daglichtsystemen

Solatube


Serre fabrikant

Mijn Serre


Kozijnen, ramen en deuren

Timmerfabriek Besseling


Duurzaam bouwen

Greenworks


Kozijnen

HBI kozijnen

Over ons


U vindt Aannemingsbedrijf T.B.G. bv in het mooie plaatsje Klarenbeek. Het plaatsje is gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Wij staan in de regio bekend om onze jarenlange ervaring en vakmanschap.

Betrouwbare partner

U kunt bij ons terecht voor alle soorten verbouwingen, nieuwbouw van een woning, schuur of garage. Maar ook voor uitbouwen, dakopbouwen en dakkapellen bent u bij ons aan het goede adres. Geen werk is ons te klein of te groot, dus ook onderhoud aan uw woning of bedrijfspand kunnen wij verzorgen. Wij gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ruim 30 jaar ervaring

Wij zijn al ruim 30 jaar actief op het gebied van bouwen en verbouwen. Wij onderscheiden ons door o.a.goed overleg en waar nodig advisering van de opdrachtgever. Indien nodig verzorgen wij ook tekenwerk om de opdrachtgever een duidelijk beeld te geven, of voor het aanvragen van een bouwvergunning. Dit maakt dat wij een totaal concept bieden. 

Alles is mogelijk

In de bouwtijd zijn wij in staat het werk zo te maken of aan te passen zodat het aansluit bij uw wensen. 

Dit komt mede door de korte lijnen op de werkvloer. 

Als u in de bouwtijd een wijziging wilt aanbrengen is dat geen enkel probleem. 

Dealerschap

Door onze ruime ervaring met HBI ramen en deuren en doordat de vraag naar onderhoudsvrij en duurzaam bouwen steeds groter wordt. Zijn wij sinds januari 2012 dealer van HBI ramen en deuren. Dit is een kunststof kozijnen fabrikant uit Duitsland. Sinds een paar jaar zijn wij ook dealer van MijnSerre.nl. Een bedrijf in hoogwaardige serres in alle soorten en maten. Bij beide genoemde dealers dragen wij zorg voor de plaatsing en de bijkomende bouwkundige werkzaamheden. 

Greenworks 

Sinds oktober 2013 zijn wij Greenworks gecertificeerd. Deze certificering houd in dat wij milieu bewuste bouwmaterialen toepassen die geheel of gedeeltelijk recyclebaar zijn.